• QuadraphonicQuad welcomes you and encourages your participation! Treat all members with respect. Please keep all discussions civil, even when you have a strong opinion on a particular topic.

    Do not offer for free, offer for sale, offer for trade, or request copies or files of copyrighted material - no matter how rare or unavailable to the public they might be. We do not condone the illegal sharing of music. There are many places on the internet where you can participate in such transactions, but QuadraphonicQuad is not one of them. We are here to encourage and support new multichannel releases from those companies that still provide them and as such the distribution of illegal copies of recordings is counter-productive to that effort. Any posts of this sort will be deleted without notification.

    Please try to avoid discussions that pit one format against another. Hint for new users: make liberal use of the search facilities here at QuadraphonicQuad. Our message base is an incredibly rich resource of detailed information on virtually all topics pertaining to surround-sound. You will be surprised at what you can find with a little digging!

Forum Access difficulties? Anyone?

GOS

2K Club - QQ Super Nova
Joined
Apr 23, 2013
Messages
11,646
Reaction score
11,510
Points
286
Location
Central Illinois
Hi,
try new fix it should help
Change the registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\Connections to HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\ConnectionsX.
We will all be sure to click on that link.... :hi
 

salsdali

701 Club - QQ All-Star
Joined
Jul 8, 2014
Messages
710
Reaction score
672
Points
201
Location
SoCal
haven’t been able to log in for weeks. cellular is only network that works. don’t want to reset router, too much trouble
 

MCDave

Senior Member
Joined
Oct 4, 2016
Messages
296
Reaction score
494
Points
96
Location
Colorado
What type of device are you trying to use? If PC, clear all your browser data and try again.
 

JonUrban

Administrator
Staff member
Since 2002/2003
Joined
Mar 2, 2002
Messages
15,388
Reaction score
10,040
Points
1,566
Location
Connecticut
No one should be having issues (that I can explain). Run CrapCleaner or try a different browser. Check for the 's', all of the usual stuff. It's really hard to figure when it's only one or two people and it works with the phone.

It's not your account or you could not have posted.
 

bmoura

Super Moderator
Staff member
Since 2002/2003
Joined
Mar 2, 2003
Messages
9,098
Reaction score
2,191
Points
1,396
Location
Redwood City, CA
I'm accessing QQ on a laptop and desktop running Windows 10.
Been working fine here. No issues.
 

atrocity

1K Club - QQ Shooting Star
Since 2002/2003
Joined
Jun 14, 2002
Messages
1,398
Reaction score
889
Points
1,566
Location
Sacramento, California
I never have a problem logging on, but I have trouble logging off. The browser tab just kinda sits there waiting. I usually just wind up closing the browser.

Not a problem for me in the slightest, just a bit odd.
 

GOS

2K Club - QQ Super Nova
Joined
Apr 23, 2013
Messages
11,646
Reaction score
11,510
Points
286
Location
Central Illinois
What type of device are you trying to use? If PC, clear all your browser data and try again.
For those of us (and there are several) who seem to have these (once every half year) episodes, clearing browser, running CCleaner, rebooting laptop, modems, routers, etc is the first thing we do. There is no explaining it, no understanding it. We contact our ISP's and they say it's not on their end.

Finally, and certainly not laying blame on QQ, but it's always this site we get locked out of. Never others....just bizarre. Honestly... :(
 

halbroome

900 Club - QQ All-Star
Joined
May 12, 2017
Messages
967
Reaction score
2,037
Points
114
Location
Center of Sound Field
As I posted (and emailed a moderator), I lost the ability to access this forum earlier in the week -- apparently Chrome extensions have changed, and they are "forcing" sites to up their security. But I tried fiddling with just about everything, and -- nada.

However, I will try the "httpS://" method at home (works fine here at work, but, ahem, I should be working) and see -- Chrome did mark it as "unsecured," which makes me "insecure." LOL.
 
Last edited:

JonUrban

Administrator
Staff member
Since 2002/2003
Joined
Mar 2, 2002
Messages
15,388
Reaction score
10,040
Points
1,566
Location
Connecticut
We're secure. I paid for all of that extra stuff, we BETTER be secure. Heck, we should never trip any software checks as there are no ads or scripts or any of that crap here. Just a web page.

Make sure you see the pad lock locked:

header.jpg
 
  • Like
Reactions: j9

aludra

Active Member
Since 2002/2003
Joined
Sep 4, 2003
Messages
69
Reaction score
57
Points
1,301
Location
Nashville
Thank you Jon for all you do to keep this place up and running like a top....It is much appreciated by all of us Quaddies! :)
 
Top